Tilmeld Nyhedsbrev

Virkefeltet

Virkefeltet – Pædagogisk IT

Institutioner og IT

Jeg har dyb indsigt i børns udvikling og læring. Og så ved jeg, hvordan det tekniske udstyr skal betjenes. Denne kombinerede viden giver jeg videre gennem inspirationsoplæg, workshops og konkrete materialer til institutionens personale. Jeg rådgiver også om indkøb af udstyr, udvikler IT-strategi og ved hvordan I får jeres nuværende materiel til at spille sammen med nyt.

Fremtiden og IT

Jeg brænder for at bringe min viden ud til alle, der arbejder med børn. Børn, der i en tidlig alder lærer at bruge IT aktivt og naturligt, får en mere bevidst og udbytteorienteret omgang med de digitale medier og bliver bedre rustet til at begå sig i fremtidens samfund. Det gælder også pædagogerne. Jeg sætter gang i en udviklingsproces, som ruster institutionen til at være med i forreste række med IT – både blandt personale og børn.

Læring og IT

Gennem ITleg.dk formidler jeg viden om børns leg og læring gennem IT. Jeg viser institutionernes personale, hvad man kan og hvordan man gør det. Min oplæg lægger op til pædagogiske overvejelser og kommer rundt om alle læringsstile og læreplanstemaer. Jeg har masser af gode, afprøvede ideer og jeg får hele tiden nye.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt mig

Uanset hvor I er, når vi starter, så kan jeg hjælpe jer hele vejen, indtil det kører for jer.
Ring 50 44 85 34 eller send mig en mail, så finder vi ud af hvad netop jeres institution har brug for.

Alle kan være med

– jeg sætter jer til spiring i solen, så vokser I hurtigt.

ITleg.dk v/Lone Adamsen

Tavervej 85, 9270 Klarup