Tilmeld Nyhedsbrev

Referencer

Min solide erfaring bliver omsat til jeres gevinst i dagligdagen

På denne side har jeg beskrevet nogle af de opgaver jeg har løst og nogle af de udtalelser, jeg har fået fra kunder og kursister.

Konsulentarbejde

Som konsulent har jeg lavet aktivitetsanalyser af læringsapp for legetek.dk, til brug i “kompetencehjulet” og “Parat til skole”.

Apps’ene er kategoriseret under kompetencerne og indgår i forslagene til handleplaner.

Inspirationsoplæg i børnehaver, vuggestuer og dagpleje

Jeg laver et oplæg om pædagogik og IT og præsenterer konkrete eksempler på IT aktiviteter, der kan laves med børnene.

Det siger kursistene om mine oplæg:
…..Et godt og relevant oplæg. Vi fik vist hvordan man, vha. iPaden, kan opbygge læringsforløb med børnene på en anderledes måde. Det er aktuelt og brugbart.
…..oplægget viste at iPaden kan bruges i forhold til faglig viden. Der blev knytte an til f.eks. sociale kompetencer, kroppen osv.
…..Der blev vist eksempler på apps og hvordan man bruger dem. Og så fik vi udleveret noget materiale, så vi bedre kan huske det bagefter.
…..Jeg synes du har en god tilgang til det vi skulle høre om og en let fortælle måde, der er til at omsætte til praksis.
…..Jeg synes det var spændende og høre om hvordan vi kan lave film, indtale bøger osv. Jeg er klar til at udforske iPaden og dens muligheder til det videre arbejde.
…..For mig var det godt med sådan lidt “all-round” om brugen af iPad i børnehaven.

Workshop

En af min kursuster skrev, om sine forventninger til et oplæg: “Det er stadig lidt svært at komme igang. Jeg ved godt at app’s findes, men jeg fatter ikke hvordan jeg “får” dem og finder dem på iPaden. Jeg håber, jeg skal “holde” iPaden i hånden, da det er sådan jeg lærer”

Præcist derfor holder jeg workshop, hvor jeg hjælper med at komme igang med en konkret app, f.eks. iMovie.

Det siger kursisterne om min workshop:
…..Så kom jeg endelig igang med at bruge min tablet og jeg opdagede at der ikke sker noget ved at prøve sig frem. Nu skal jeg hjem og prøve noget mere og jeg får nok slet ikke sovet i nat.
…..Tingene kommer bedst under huden ved at man prøver det selv. Her fik vi vejledning og et færdigt produkt med hjem og prale med.
…..Total lavpraktisk. Lige min måde at lære på.

Alle kan være med

– jeg sætter jer til spiring i solen, så vokser I hurtigt.

ITleg.dk v/Lone Adamsen

Tavervej 85, 9270 Klarup